Centrum38... wa's da?

Laagdrempelig netwerken met lokale ondernemers & studenten.

WAAROM we dit doen is vrij duidelijk. Lokaal ondernemen werkt gewoon. En de voordelen ervan zijn quasi eindeloos. Voor de ondernemer, voor de werknemer, voor de regio, voor het gezin, voor de portefeuille...
HOE we dit doen, is ook geen rocket-science... we zijn onszelf en ontmoeten gelijkgezinden op een laagdrempelige, hartelijke & open manier. Kom langs tijdens een volgend event en overtuig jezelf. Je bent alvast van harte welkom.

FAQ

Iedereen is welkom op de evenementen, zowel van binnen als van buiten de regio met postcode 38xx. Het is net hierdoor dat we de kruisbestuiving van ondernemers, studenten en organisaties van diverse regio’s kunnen bevorderen. Kom zeker langs en registreer je via de website.
Kom langs op onze evenementen. We zorgen ervoor dat je in contact komt met interessante organisaties, ondernemers of studenten. Als lid heb je ook toegang tot de gesloten Facebook groep. Hier kun je verder netwerken door het stellen van vragen, vacatures bekend te maken, projecten te plaatsen waar je studenten in kunt betrekken, enz.
Enkel leden kunnen een event hosten. Hierdoor zal een event steeds plaats vinden binnen de zone 38xx. Uiteraard vragen we dat een locatie voldoet aan bepaalde voorwaarden. Best dat je ons hiervoor contacteert.
Enkel leden kunnen partner worden van een volgend event. We zijn steeds op zoek naar interessante locaties, leveranciers voor speciale dranken (speciaal bier, wijn, gin, ...), catering, inkleding van een locatie (decoratie, bloemen, kunst) en logistieke ondersteuning. Contacteer ons met jouw voorstel!
Leden hebben, indien ze dit wensen, een profiel op deze website. Verder krijgen ze toegang tot de gesloten Facebook groep waarin, met concrete vragen, voorstellen of projecten, meer visibiliteit gegenereerd wordt. 
Uiteraard is het steeds mogelijk om partner van een evenement te worden.
Heb je als organisatie of ondernemer een adres in de zone met postcode 38xx of ben je als student gedomicilieerd in dezelfde zone 38xx, dan kun je het online formulier invullen op deze pagina.
Organisaties en ondernemers betalen 100€ lidgeld per jaar. Studenten krijgen korting en betalen slechts 60€. Hierin zit de toegang tot 4 evenementen in vervat. We vragen wel om je sowieso telkens te registreren voor elk evenement.
- lokaal ondernemen is winstgevendlokaal
- ondernemen is tijdsbesparend
- je leert lokale ondernemers kennen en je wordt zelf ook bekend bij hen
- je krijgt extra naambekendheid via de kanalen van Centrum38
- je krijgt actief ondersteuning en tips vanuit het netwerk van Centrum38
- je leert netwerken op een laagdrempelige maar effectieve manier
- gratis mogelijkheid om binnen de regio online vragen te stellen aan andere ondernemers, organisaties en studenten
Jazeker! Door het lidmaatschap krijgen studenten ook de toegang tot de diverse kanalen van Centrum38. Hierdoor kunnen ze zichzelf profileren of actief op zoek gaan naar een stageplaats of vakantiewerk. De enige voorwaarde is een domiciliëring binnen de zone met postcode 38xx.
Iedereen is steeds welkom op de evenementen van Centrum38. Je kunt enkel geen effectief lid worden, wel kun je ten allen tijde aanwezig zijn op de netwerk momenten die we organiseren.
Kom naar het eerstvolgende evenement en ontdek het zelf! Je zult merken hoe aangenaam het is om een gesprek aan te knopen met organisaties, studenten of ondernemers die, net als jij, dichter bij huis relaties willen uitbouwen.

contacteer ons

Bedankt!

Er liep iets mis met het formulier.